TEAMBUILDING

"De natuur heeft mij enkele keren laten zien, horen en voelen wat ik bij mezelf niet zag, dit vaak met de nodige humor. Dit zijn momenten die ik voor altijd zal meedragen, zo krachtig in hun boodschap."


Hendrik

PRAKTISCH


Graag hoor ik van u wat u wilt bereiken met de teamcoaching en welke thema's extra aandacht vragen. Aan de hand daarvan wordt het programma van de dag samengesteld.


De locatie in de natuur spreken we samen af.


Prijs: 

halve dag: 700 euro + vervoerskosten

hele dag: 1.200 euro + vervoerskosten

(prijzen incl. btw)


TEAMBUILDING IN DE NATUUR


Ben je als ondernemer of teamleider op zoek naar manieren om je team volledig tot haar recht te laten komen? Wil je je team gezond houden of merk je dat het beter kan, maar zie je niet direct een oplossing? Heb je te kampen met hoog ziekteverzuim bij je werknemers en wil je daar wat aan doen?


Dan kan teamcoaching in de natuur ondersteuning bieden.


Ik nodig jou en je team uit om je werkplek even te laten voor wat ze is en naar buiten te gaan en de natuur in te trekken. Daar krijg je als team allerhande laagdrempelige opdrachten waarna telkens tijd en ruimte wordt voorzien om te reflecteren over de manier waarop die werden uitgevoerd, hoe het proces verliep, wat opviel en dergelijke meer.


Op die manier krijgen jij en je team de kans om vanuit een ander perspectief de zaken te benaderen, meer duidelijkheid te krijgen en de samenwerking te optimaliseren doordat er bewuster kan worden omgegaan met de kracht, de kwetsbaarheden en de kwaliteiten binnen je organisatie.


Ook andere thema's kunnen aan bod komen zoals de onderlinge samenwerking en communicatie, creativiteit, inzicht in patronen en ontwikkelingspunten.


De sessies zijn interactief, je zit niet stil. Doordat je zelf in beweging komt, komen vastgelopen ideeën ook makkelijker in beweging, er kan gelachen worden; luchtig en toch met inhoud. Doordat we buiten zijn, krijg je letterlijk en figuurlijk meer lucht en de natuurlijke omgeving heeft een ontspannende en invloed.


Het was u verzekerd, dat ge

- gelijk een ketting- 

zo zwak waart als uw zwakste schakel.

Dat is slechts de halve waarheid,

ge zijt ook zo sterk als uw sterkste schakel.

U naar uw geringste daad meten,

zou beduiden het geweld van de wereldzee

te berekenen naar de breekbaarheid van haar schuim.

U naar uw misstappen te beoordelen,

zou beduiden

de jaargetijden van hun wisselvalligheid

kwalijk te nemen.


Kahlil Gibran