OVER MIJ

Over mij

"Ik ben erg onder de indruk van jou als coach. 

Enkele sleutelwoorden:

bijzonder intuïtief, gericht, gebald, grondend, liefdevol, wijs,..."


Anneleen

Van jongs af aan ben ik geboeid door mensen, relaties en groepsdynamiek. Ik geloof dat met de juiste omkadering en begeleiding elke mens en elke organisatie tot zijn/haar optimale ontplooiing kan komen met diepe vreugde en voldoening tot gevolg. Dit heb ik zelf mogen ervaren en deel dit graag a.h.v. mijn aanbod coaching en teambuilding in de natuur.


De natuur is een heel belangrijke inspiratiebron voor mij. Zij is mijn vreugdebron, steun en toeverlaat. Daarnaast zijn verbindende communicatie, yoga en mindfulness belangrijke metgezellen in mijn leven en werk. Mijn rijke ervaring als circustheatermaker, cliniclown en natuurtherapeut en coach wereldwijd in zeer verscheiden settings en rond allerlei sociale thema's neem ik graag mee in de individuele sessies en groepsbegeleidingen die ik verzorg. In de meer dan 20 jaar dat ik met mensen werk, word ik telkens opnieuw weer verrast en geraakt hoe veelzijdig wij als mens wel zijn.


Ik ben pedagoog in de circustechnieken, gecertificeerd Creatief Agogisch Coach, gediplomeerd Lifecoach en gecertificeerd Natuurcoach. Mijn certificaat Natuurcoach heb ik behaald in Nederland, in de School voor Natuurcoaching Innersteps, opgericht door Nanette Kant. Zij is op gebied van coachen in de natuur en wandelcoaching een absolute voortrekker en heeft 20 jaar geleden natuurcoaching in Nederland op de kaart gezet met haar zeer effectieve, krachtige en oerdegelijke methode die staat als een huis en die ik graag in België wil delen.


Bovenal ben ik een mens die met vallen en opstaan en af en toe ook 's blijven liggen mijn eigen-wijze pad elke dag opnieuw mag ontdekken en bewandelen. Ik droom van een wereld waar elk levend wezen zich kan ontwikkelen en diep gelukkig mag zijn.