INDIVIDUELE BEGELEIDING

PRAKTISCH

Een natuurtherapie/coach sessie duurt anderhalf tot 2 uur.


Je kan kiezen voor 1 of meerdere losse sessies.


Of je kiest voor een  traject van 6 sessies.


Elke sessie gaat door in een natuurgebied.

De locatie spreken we samen af.


Bijdrage:


Per sessie kiest u zelf uw bijdrage tussen 55€ en 95€, dit naargelang uw financiële draagkracht en wat het voor u waard is.


Voor een traject van 6 sessies laat ik u eveneens kiezen om een  bijdrage te doen tussen 280€ en 480€. U kiest hier eveneens op basis van uw financiële draagkracht en wat voor u klopt.

(prijzen incl. btw)


Ik hanteer deze glijdende tarieven zodat ik kan tegemoet komen aan ieder die nood heeft aan natuurtherapie en -coaching.


"Fee, ik vind je super in je vak. Je hebt geduld. Je bent rustig maar ook streng op een zachte manier. Als ik afdwaalde bracht je me terug naar de kern van de zaak. Je nam de tijd voor me, was niet gehaast."


Walter

INDIVIDUELE BEGELEIDING NATUURTHERAPIE EN COACHING

Loop je vast in je leven op gebied van je werk of privé? Heb je een onbestemd gevoel van niet tevreden zijn of weet je net wél wat je dwarszit maar zie je geen duidelijke uitweg?


Met natuurtherapie en -coaching ontwikkel je verhelderend inzicht en kracht waardoor je  keuzes gaat maken die écht bij je passen waardoor je leven rijker en vervulder wordt. 


Aan het eind van je traject ga je naar huis met een concreet doorleefd stappenplan, ook tijdens je traject zet je al stappen.


Elke sessie gaat door in een natuurgebied. De locatie spreken we samen af.

"De rust die je uitstraalt, stelde me meteen op mijn gemak. Ik vond de combinatie van de natuur met mezelf zeer ontspannend. Het werken naar een specifiek doel gaf me veel mogelijkheden en je vraagstelling was erop gericht dat ik zelf tot oplossingen kwam."


Marianne