INDIVIDUELE BEGELEIDING

IIIIIIII

INDIVIDUELE BEGELEIDING NATUURTHERAPIE EN COACHING


Loop je vast in je leven op gebied van je werk of privé? Heb je een onbestemd gevoel van niet tevreden zijn of weet je net wél wat je dwarszit maar zie je geen duidelijke uitweg? Wil je meer zicht krijgen op wat belangrijk voor je is en hoe je meer jezelf kan zijn? Wil je dingen veranderen maar weet je niet hoe dit aan te pakken? 


Natuurtherapie en natuurcoaching biedt helderheid en maakt je bewust van oude patronen die je nu geen stap meer verder helpen. Vanuit dat bewust-worden leer je die belemmerende patronen los te laten en vanuit je eigen (draag)kracht gerichte keuzes maken die écht bij je passen en je leven rijker en vervulder maken. 


Elke sessie gaat door in de natuur. We werken o.a. met beelden die resoneren met wat diep van binnen bij je speelt en rond lichaamsbewustzijn. Zo kom je tot inzicht en daadkracht om je uitdagingen aan te pakken.


Aan het eind van je traject ga je naar huis met een concreet doorleefd stappenplan wat niet wegneemt dat je tijdens het traject al stappen gaat zetten.
PRAKTISCH

Een sessie duurt anderhalf tot 2 uur.


Een volledig traject bestaat uit 6 sessies van elk anderhalf tot 2 uur met tussen elke sessie 1 à 2 weken tussentijd. 


Elke sessie gaat door in de natuur. De locatie spreken we samen af.


Prijs:

1 sessie van anderhalf tot 2 uur: 80 euro

Traject van 6 sessies: 360 euro

(prijzen incl. btw)


"Fee, ik vind je super in je vak. Je hebt geduld. Je bent rustig maar ook streng op een zachte manier. Als ik afdwaalde bracht je me terug naar de kern van de zaak. Je nam de tijd voor me, was niet gehaast."

Walter


"De rust die je uitstraalt, stelde me meteen op mijn gemak. Ik vond de combinatie van de natuur met mezelf zeer ontspannend. Het werken naar een specifiek doel gaf me veel mogelijkheden en je vraagstelling was erop gericht dat ik zelf tot oplossingen kwam."

Marianne


FEE NATHANJA

NATUURTHERAPIE EN COACHING


MAIL: hetwildeweten.be@gmail.com 

GSM: +32 (0)458 865 907


Omwille van de privacy zijn de namen van de getuigenissen gewijzigd.


website: huisheip

foto's: huisheip & Frank Bassleer

© Copyright. All Rights Reserved.