INDIVIDUELE BEGELEIDING

HET WILDE WETEN


NATUURTHERAPIE EN COACHING

NAAR JE EIGEN NATUUR


PRAKTISCH

"De rust die je uitstraalt, stelde me meteen op mijn gemak. Ik vond de combinatie van de natuur met mezelf zeer ontspannend. Het werken naar een specifiek doel gaf me veel mogelijkheden en je vraagstelling was erop gericht dat ik zelf tot oplossingen kwam."

Marianne


Loop je vast in je leven op gebied van je werk of privé? Heb je een onbestemd gevoel van niet tevreden zijn of weet je net wél wat je dwarszit maar zie je geen duidelijke uitweg? Wil je meer zicht krijgen op wat belangrijk voor je is en hoe je meer jezelf kan zijn? Wil je dingen veranderen maar weet je niet hoe dit aan te pakken? 


Dan kan coachen in de natuur niet alleen helderheid bieden maar je ook bewust maken van oude patronen die je nu geen stap meer verder helpen. Vanuit dat bewust-worden, geven we aandacht aan je eigen (draag)kracht waardoor je gerichter keuzes gaat maken die écht bij je passen en je leven rijker en vervulder maken. 


Elke sessie gaat door in de natuur waar we o.a. met beelden werken die resoneren met wat diep van binnen bewust en onbewust bij je speelt. Doordat je die innerlijke beelden tijdens de sessie buiten jezelf gaat bekijken en onderzoeken, kom je veel sneller tot inzicht.


Een sessie duurt anderhalf tot 2 uur. Een volledig traject bestaat uit 5 sessies van elk anderhalf tot 2 uur met tussen elke sessie ongeveer 2 weken tussentijd. 


Aan het eind van je traject ga je naar huis met een concreet stappenplan wat niet wegneemt dat je tijdens het traject al stappen gaat zetten.


De locatie in de natuur spreken we samen af.


Prijs:

1 sessie van anderhalf tot 2 uur: 80 euro

Traject van 5 sessies: 360 euro

(prijzen incl. btw)


"Fee, ik vind je super in je vak. Je hebt geduld. Je bent rustig maar ook streng. Als ik afdwaalde bracht je me terug bij mezelf. Je nam de tijd voor me, was niet gehaast."

WalterFEE NATHANJA

NATUURTHERAPIE EN COACHING


MAIL: hetwildeweten.be@gmail.com 

GSM: +32 (0)458 865 907


website: huisheip

foto's: huisheip & Frank Bassleer

© Copyright. All Rights Reserved.


Omwille van de privacy heb ik de namen van de getuigenissen gewijzigd.